Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

212 VIP - EDP

Carolina Herrera 212 VIP egy keleties vanília illat, amely viszi az események középpontjába a város sohasem alszik - New York-ban. Az édes illat jön létre a fiatal, kreatív, modern emberek, akik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Carolina Herrera 212 VIP egy keleties vanília illat, amely viszi az események középpontjába a város sohasem alszik - New York-ban. Az édes illat jön létre a fiatal, kreatív, modern emberek, akik mindig készek, hogy szórakoztató.

Azt 2010-ben indult.

Összetétel

fej

maracuja, rum

szív

pézsma, gardénia

Alapillat

Tonkabab, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc