Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

212 VIP Rosé - EDP

Carolina Herrera egy újabb illatot hozott létre a 212 sorozatból, mégpedig a 212 VIP Rosé-t. Az illat a New York-i divatparti bájos, elegáns és szórakoztató hangulatát tükrözi. A kompozíció friss és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Carolina Herrera egy újabb illatot hozott létre a 212 sorozatból, mégpedig a 212 VIP Rosé-t. Az illat a New York-i divatparti bájos, elegáns és szórakoztató hangulatát tükrözi. A kompozíció friss és érzéki. A megnyitó tónusok feltárják a rózsaszín pezsgő csillogó érintését a lédús gyümölcsökkel - luxus New York-i party jelképe. A szívillat felfedi a barackvirág akkordjait, amely egy csepp  kifinomultságot kölcsönöz az összetételnek. Az alapillatban érzéki és finom fás tónusok rejtőznek. A Gisele Bündchen topmodell  vált az illat reklámarcává.
Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

gyümölcsös tónusok, pezsgő

szív

barackvirág

Alapillat

fás tónusok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc