Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Good Girl - tusfürdő

2016-ban a  Carolina Herrera márka bemutatta a   Good Girl nevezetű  női illatot. Ez a keleti-virágos  illat magába  rejti a mandula , a kávé , a bergamott  és a citrom illatjegyeit , ezután… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2016-ban a Carolina Herrera márka bemutatta a  Good Girl nevezetű női illatot. Ez a keleti-virágos  illat magába rejti a mandula, a kávé, a bergamott és a citrom illatjegyeit, ezután kibontakozik a virágos szívillat, és végül elvarázsolja Önt egy gazdag alapillat, amelyet  jellegzetes kakaó hüvely, praliné, fahéj és kasmír fa egészít ki.

Összetétel

fej

mandula, kávé, bergamott, citrom

szív

jázmin, tuberózis, orris, rózsa, narancsvirág

Alapillat

tonka bab, kakaó hüvely, szantálfa, vanília, praliné, fahéj, cédrus, kasmír fa, pacsuli, borostyán, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc