Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pasha - EDT

Márka: Cartier
Férfi illatok, azzal jellemezve, szívósság és felemelő frissesség, férfiasság kifejezi és ellenőrzések, a szövetség a teljesítmény és az elegancia, amik egy szagló felfogás. Az illat aromás páfrány… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Férfi illatok, azzal jellemezve, szívósság és felemelő frissesség, férfiasság kifejezi és ellenőrzések, a szövetség a teljesítmény és az elegancia, amik egy szagló felfogás.

Az illat aromás páfrány családok, amelyeknek a felső hang gazdagított menta, növekszik a kitartás és a fejlődő erő, hogy a középső hang, amely egyre fenntartott rózsafa virágillatú és koriander. Bouquet fűszeres elszíneződés finomodik az alsó hangon miatt fás esszenciák tölgymoha, pacsuli és olvasni.

Összetétel

fej

menta, kakukkfű, levendula, mandarin

szív

rózsafa, koriander

Alapillat

tölgymoha, szantálfa, Cistus, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc