Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Déclaration - EDT

Márka: Cartier
A férfi illat jött létre az ember állandóan szerelmes, hozzáférhető, és alkalmas a szenvedély. Tisztelt parfüm gavallér, akinek külseje van benne, de nem anélkül, hogy egy kis fantázia. Szívvel vágy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A férfi illat jött létre az ember állandóan szerelmes, hozzáférhető, és alkalmas a szenvedély. Tisztelt parfüm gavallér, akinek külseje van benne, de nem anélkül, hogy egy kis fantázia. Szívvel vágy teljesíteni sorsát, és mohón zajlik a művészet a csábítás.

Simán vágták palack egy karcsú alak, puha tapintású a kezében fészkel egy kiszivárgott titok. Nyilatkozat megtételét, egyszerű, átlátható megszemélyesítése fény. Három üvegfalak és egy szív, amely kifejezi, hogy mennyit jelent Cartier férfi érzelmek és a modernitást.

Összetétel

fej

keserű narancs, bergamott

szív

kardamom, boróka, fűszerek, tölgy

Alapillat

vetiver, borostyán, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc