Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

1881 Sport - EDT

Márka: Cerruti
1881 Sport illat a márka Cerruti egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a tisztaság és a szabadság. Úgy vezették be 2016-ban, és elrejti az abban bergamott a bevezetőben, amelyet ezt követően… Leírás és paraméterek

Leírás

1881 Sport illat a márka Cerruti egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a tisztaság és a szabadság. Úgy vezették be 2016-ban, és elrejti az abban bergamott a bevezetőben, amelyet ezt követően összekeverjük a kardamom és levendula hangokat. Összefoglalva, az illata határozott vetiver és cédrusfa!

Összetétel

fej

bergamot

szív

levendula, kardamom

Alapillat

vetiver, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc