Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Allure Homme Édition Blanche - EDP

Márka: Chanel
Egy nagyon férfias illat egy úriembernek, aki tudja, mit akar. A fejillata madagaszkári rózsaszín borsot és szicíliai citrom illatot rejt magába. A parfüm szívében a bergamott kelti fel a figyelmet.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Egy nagyon férfias illat egy úriembernek, aki tudja, mit akar. A fejillata madagaszkári rózsaszín borsot és szicíliai citrom illatot rejt magába. A parfüm szívében a bergamott kelti fel a figyelmet. Végül, kényeztesse magát az ellenállhatatlan alapillattal, amely muskust, vetivert, szantálfét, borostyánt, vaníliát és cédrust tartalmaz.

Összetétel

fej

madagaszkár rózsaszín bors, szicíliai citrom

szív

bergamott

Alapillat

Musk, haiti vetiver, szantálfa, borostyán, madagaszkári vanília, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc