Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Allure Homme Sport Eau Extreme - EDP

Márka: Chanel
Az Allure Homme Sport Eau Extreme parfüm a Chanel márkától egy keleti-fás férfi illat, amelyet 2012-ben mutattak be a nagyközönségnek. A fejillatban rejtőzik  a ciprus, menta, mandarin és az üröm, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az Allure Homme Sport Eau Extreme parfüm a Chanel márkától egy keleti-fás férfi illat, amelyet 2012-ben mutattak be a nagyközönségnek. A fejillatban rejtőzik  a ciprus, menta, mandarin és az üröm, a szívillatban kibontakozik a bors illatjegye. Az alapillat fás, amelynek összetevői közé tartozik a pézsma és a tonkabab.

Összetétel

fej

ciprus, menta, mandarin, üröm

szív

bors

Alapillat

cédrusfa, tonkabab, pézsma, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc