Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chance Eau Fraiche - EDT

Márka: Chanel
A Chance Eau Fraiche még könnyebb, mint valaha. Mindenütt jelen van, könnyű, mint a szél, ez az illat meglep minden pillanatban. Egy váratlan élmény, amely  beborítja viselőjét és megtölti  merész… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Chance Eau Fraiche még könnyebb, mint valaha. Mindenütt jelen van, könnyű, mint a szél, ez az illat meglep minden pillanatban. Egy váratlan élmény, amely  beborítja viselőjét és megtölti  merész frissességgel. A Chance Eau Fraiche  ismét egy üveg körbe van csomagolva, melyet fém vesz körül. Azért, hogy az illat kihangsúlyozza  összetéveszthetetlen erejét  csillogó zöldre lett színezve! Kupakja olyan fagyos, mint egy jégkocka. Minden részlet a frissesség érzését idézi elő. Egy váratlan élményért, amely a viselőjét beborítja, és bátorsággal tölti meg.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej
citrom, cédrus
szív
víz jácint, jázmin, rózsaszín bors
Alapillat
teak fa, írisz, vetiver, pacsuli, borostyán, fehér pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc