Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chance Eau Vive EDT

Márka: Chanel
A Chance Eau Vive a világhírű Chanel márkától egy friss és energikus illat lányok és nők számára, a fejillat összetevői közé tartozik a grapefruit, citrusok és vérnarancs. Ugyanakkor a jázmin, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Chance Eau Vive a világhírű Chanel márkától egy friss és energikus illat lányok és nők számára, a fejillat összetevői közé tartozik a grapefruit, citrusok és vérnarancs. Ugyanakkor a jázmin, a fehér pézsma, a friss vetiver, valamint az írisz és a cédrus tónusai is kibontakoznak az illatban.

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

Fej

vérnarancs, grapefruit, citrusok

Szív

jázmin, fehér pézsma

Alapillat

vetiver, írisz, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc