Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cristalle - EDT

Márka: Chanel
Chanel Cristalle a lényege egy veleszületett értelme a divat, finom, nőies erők, amelyek minden hódító. Ez nőies illat keveréke citrom és bergamott, rózsafa, jácint. Alapvetően az illata rögzítő moha… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Chanel Cristalle a lényege egy veleszületett értelme a divat, finom, nőies erők, amelyek minden hódító. Ez nőies illat keveréke citrom és bergamott, rózsafa, jácint. Alapvetően az illata rögzítő moha és vetiver. Cristalle csodálatraméltó és fiatal illat tökéletes nyári.

Úgy indult 1974-ben.

Összetétel

fej

citrom, bergamot

szív

jácint, rózsafa

Alapillat

moha, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc