Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Gabrielle - hajpermet

Márka: Chanel
A Gabrielle a Chanel márkától örömet okoz minden olyan nő számára, aki szereti a virágos-gyümölcsös illatot. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grapefruit és a fekete ribiszke, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Gabrielle a Chanel márkától örömet okoz minden olyan nő számára, aki szereti a virágos-gyümölcsös illatot. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grapefruit és a fekete ribiszke, a szívillatban kibontakoznak a tubarózsa, ylang-ylang, jázmin, narancsvirág, körte, rózsabors és a gyöngyvirág illatjegyei.. Az alapillatban rejtőzik a szantálfa, pézsma, Orris gyökér és cashmeran.

Az illatot Olivier Polge hozta létre, amely 2017-ben került a piacra. A reklámarca Kirsten Stewart színésznő lett.

Összetétel

Fej

mandarin, grapefruit, fekete ribizli

Szív

tubarózsa, ylang-ylang, jázmin, narancsvirág, körte, rózsabors, gyöngyvirág

Alapillat

szantálfa, pézsma, cashmeran, Orris gyökér

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc