Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Femme - EDP

Márka: Hugo Boss
Lágyan izzó és selymes női illat a Boss Femme létrehoz egy láthatatlan aurát, amely a szemünk előtt  megvalósítja a lélegzetelállító nőt. Gyengéd meleg illat, amely ötvözi a kifinomultságot és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Lágyan izzó és selymes női illat a Boss Femme létrehoz egy láthatatlan aurát, amely a szemünk előtt  megvalósítja a lélegzetelállító nőt. Gyengéd meleg illat, amely ötvözi a kifinomultságot és a modernitást. Ez a legszabadabb és leglenyűgözőbb női illat a korábban említett  Boss termékcsaládból. Ez tiszta, mint egy vízió a világról, egyesíti önmagában a szerény bájat és karizmát, ezenkívül nagyon friss illatot biztosít. A legcsekélyebb tétovázás nélkül egy kifinomult, vonzó és független lényként fogja látni környezete.

Magazinunk többet fog mondani erről az illatról.

 

További információ erről az illatról a magazinunkban lesz .

Összetétel

fej

mandarin, fekete ribizli, frézia

szív

jázmin, liliom, bolgár rózsa

Alapillat

pézsma, borostyán, sárgabarack, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc