Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Deep Red - EDP

Márka: Hugo Boss
A Deep Red illat egy olyan hölgyet személyesít meg, aki játszik a szabályokkal - a csábítás szabályaival. V irágos-gyümölcsös illat, amely kiválóan alkalmas a mindennapi használatra. Vátozatos,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Deep Red illat egy olyan hölgyet személyesít meg, aki játszik a szabályokkal - a csábítás szabályaival. Virágos-gyümölcsös illat, amely kiválóan alkalmas a mindennapi használatra. Vátozatos, gazdag, ugyanakkor diszkrét. Az elegáns, féktelen és érzéki nők illata, amely a nőiesség és az érzékiség tiszta energiájával ajándékoz meg. Hagyja, hogy ellepje a kellemes boldogság érzése!

Összetétel

fej

körte, mandarin, vérnarancs, kasszia

szív

frézia, gyömbér, hibiszkusz

Alapillat

cédrusfa, vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc