Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hugo Woman Extreme - EDP

Márka: Hugo Boss
A Hugo Woman Extreme illatot 2016-ban mutatták be a nagyközönségnek. Ü dítően friss megfelelője a klasszikus Hugo Woman illatnak, amely szerte a világon nagy népszerűségnek örvend.  A rendkívül… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Hugo Woman Extreme illatot 2016-ban mutatták be a nagyközönségnek. Üdítően friss megfelelője a klasszikus Hugo Woman illatnak, amely szerte a világon nagy népszerűségnek örvend. A rendkívül csillogó fejjegyekben a bogyósgyümölcs mellett a piros himalájai fű is megtalálható. A szívjegyekben a jázmin és a fekete tea erősíti a vitalitást és vibrálást. Az alapjegyekben a keleti osmanthus érezhető, mely növeli a csillogó hatást.


 

Összetétel

fej

himalája fű, szeder

szív

jázmin, fekete tea

Alapillat

illatcserje

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc