Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Chloé - EDP - KEDVEZMÉNY- celofán nélkül,  hiányzik kb 1 ml

Márka: Chloé
A Chloé új illata valóban megtestesíti a Cholé-nő kreatív, magabiztos egyéniségét. Heves, elegáns és nagyon nőies. A Chloé parfüm már az elején feltárja a saját személyiségét a tökéletes hármas… Leírás és paraméterek

Leírás

A Chloé új illata valóban megtestesíti a Cholé-nő kreatív, magabiztos egyéniségét. Heves, elegáns és nagyon nőies. A Chloé parfüm már az elején feltárja a saját személyiségét a tökéletes hármas kombináció segítségével - frézia, bazsarózsa és licsi. Ezzel egyidejűleg  a szívben a halhatatlan rózsa virágzik. A végleges árnyalatot a borostyán és a természetes cédrus kompozíciója adja meg. Egy éllettel teli, játékos és csábító illat.
 

Összetétel

fej

licsi, frézia, bazsarózsa

szív

gyöngyvirág, magnólia, rózsa

Alapillat

ámbra, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc