Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cool Water Wave Woman - tusfürdő 

Márka: Davidoff
A Davidoff Cool Water Wave kristály tiszta vizet, a tenger moraját, a meleg homokot és forró nyári napokat idézi elő. A szabad szellemű nők számára készült, akik nőiesek és magabiztosak.Ennek a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Davidoff Cool Water Wave kristály tiszta vizet, a tenger moraját, a meleg homokot és forró nyári napokat idézi elő. A szabad szellemű nők számára készült, akik nőiesek és magabiztosak.Ennek a virágos-gyümölcsös illat létrehozásakor  Aphrodite  ihlette Philippe Bousseton parfüm készítőt.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

maracuja, görögdinnye, mangó, guava

szív

rózsaszín bors, frézia, bazsarózsa

Alapillat

szantálfa, írisz, ámbra, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc