Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Crystal Noir - EDT TESZTER

Márka: Versace
A Crystal Noir egyidejűleg tiszta, mágikus, éteres és érzéki illat. A keleti-gyümölcsös karakter kihangsúlyozza a bonyolult összetételét, amely nem az összetevők hosszú listáján alapszik,  hanem csak… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Crystal Noir egyidejűleg tiszta, mágikus, éteres és érzéki illat. A keleti-gyümölcsös karakter kihangsúlyozza a bonyolult összetételét, amely nem az összetevők hosszú listáján alapszik,  hanem csak a legértékesebb gondosan kiválasztott alapanyagokon. Az illat kezdetén érezhető a gyömbér, kardamom és a bors, a szívillata teljesen virágos. Az aromát alapvetően borostyán, pézsma és szantálfa kombinációja zárja.

Összetétel

fej

gyömbér, kardamom, bors

szív

gardénia, narancsvirág, pünkösdi rózsa

Alapillat

ámbra, pézsma, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc