Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black - EDT

Márka: Cuba
Kuba Black egy citrus-fás eau de toilette férfiaknak összetéveszthetetlen aromája az eredeti flakon formájában egy szivar. A bevezetés jelentése citrus bergamot, jázmin virág szív tartozik, és végül… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Kuba Black egy citrus-fás eau de toilette férfiaknak összetéveszthetetlen aromája az eredeti flakon formájában egy szivar. A bevezetés jelentése citrus bergamot, jázmin virág szív tartozik, és végül megszűnik illata fás jegyekkel.

Összetétel

fej

citrusfélék, bergamott

szív

jázmin

Alapillat

fás

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc