Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Daisy Eau So Fresh - EDT 75 ml + testápoló  75 ml + tusfürdő 75 ml

Márka: Marc Jacobs Kód: pMC073

Leírás

Bájos, szeszélyes, tele élettel - ez a  Daisy Eau So Fresh. Ez egy merész változata az eredeti Daisy illatnak. Engedje magát képzeletben elvarázsolni egy napsütötte helyre, amely fiatalos szellemet idéz fel Önben pozitív, friss és játékos érzéssel.

Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, körte, málna, zöld árnyalatok

szív

ibolya, jázmin, licsi, alma virág, rózsa

Alapillat

cédrusfa, szilva, pézsma

Márka: Marc Jacobs

Marc Jacobs rendkívüli tehetségét már megmutatták az ifjúságában, amikor több tekintélyes díjat kapott mint tervező hallgató. 1986-ban a saját munkájának első gyűjteménye, amely nagy sikert aratott, látta a nap fényét. Üzleti partnerével, Robert Duffy-val együtt egy divatcéget alapított, amely 1997-ben egyesült Luis Vuitton tervezőházával, ahol Jacobs művészeti igazgatóként kezdett dolgozni. Egy másik rangos díj nem régóta várt rá, és a trófeák gyűjteménye évről évre nőtt. Marc Jacobs nem használ üresjáratot, és luxus órákat szállít.

Marc Jacobs