Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Daisy Eau So Fresh - EDT

Márka: Marc Jacobs
Bájos, szeszélyes, tele élettel - ez a  Daisy Eau So Fresh. Ez egy merész változata az eredeti Daisy illatnak. Engedje magát képzeletben elvarázsolni egy napsütötte helyre, amely fiatalos szellemet… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Bájos, szeszélyes, tele élettel - ez a  Daisy Eau So Fresh. Ez egy merész változata az eredeti Daisy illatnak. Engedje magát képzeletben elvarázsolni egy napsütötte helyre, amely fiatalos szellemet idéz fel Önben-  pozitív, friss és játékos érzéssel.

Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, körte, málna, zöld árnyalatok

szív

ibolya, jázmin, licsi, alma virág, rózsa

Alapillat

cédrusfa, szilva, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc