Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Daisy Dream - EDT

Márka: Marc Jacobs
A százszorszép  és a  ragyogó kék ég ihlette illat, ez a Marc Jacobs Daisy Dream.  Az elegancia és a nőiesség ihlette részletek ellenállhatatlan keveréke.  A Daisy Dream parfüm elbűvöli Önt  a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A százszorszép és a ragyogó kék ég ihlette illat, ez a Marc Jacobs Daisy Dream. Az elegancia és a nőiesség ihlette részletek ellenállhatatlan keveréke. A Daisy Dream parfüm elbűvöli Önt  a játékosságával, a frissességével és a könnyedségével. A levegős illata gyümölcsös és virágos tónusokkal van tele.
Lédús grapefruit és körte illata érezhető, amely lassan keveredik a szederrel. A gazdag szívillata  a jázmin, licsi  és a wisteria lenyűgöző illatával  nyílik meg. Az édes kókusz és meleg fás árnyalatok csábító parfümöt képeznek. Az illatból származó csillogó energia egyedülálló érzést biztosít.
Élvezze az örömöt és a játékosság érzését Marc Jacobs Daisy Dream illatával. Engedje magát elvarázsolni az egyedülálló tónusok kombinációjával, és legyen jó hangulata Marc Jacobs Daisy Dream illatától.

Összetétel

fej

körte, grapefruit, szeder

szív

licsi, jázmin, akác

Alapillat

kókusz, pézsma, fás tónusok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc