Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Deeply Yours Man - natural spray

Az Enrique Iglesias Deeply Yours férfi illata ötvözi a fűszereket, melyeket virágokkal és gyümölcsökkel lágyítanak. A meleg fa, a bors és a vanília illatával összefonódó bergamott és dinnye szaftos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az Enrique Iglesias Deeply Yours férfi illata ötvözi a fűszereket, melyeket virágokkal és gyümölcsökkel lágyítanak. A meleg fa, a bors és a vanília illatával összefonódó bergamott és dinnye szaftos jegyeit érezheti. Ez az egyedülálló keverék a szenvedély, a vágy és a harmónia.

Az illat 2015-ben indult.

Összetétel

fej

bergamott, bors, dinnye

szív

alma, ibolya levél, levegős hangok

Alapillat

kasmír, ámbra, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc