Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Deeply Yours Woman - natural spray

Enrique Iglesias Deeply Yours Woman gyümölcs- és virágkeverékkel rendelkezik, amely új energiát nyújt Önnek. A szaftos alma és narancs illata lassan keveredik a frézia és a rózsa illatával. Ennek az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Enrique Iglesias Deeply Yours Woman gyümölcs- és virágkeverékkel rendelkezik, amely új energiát nyújt Önnek. A szaftos alma és narancs illata lassan keveredik a frézia és a rózsa illatával. Ennek az eredeti illatnak a szandálfa és a bámulatos vanília kis fajtája képezi az alapját.

A parfüm 2015-ben került piacra.

Összetétel

fej

zöld alma, grapefruit, narancs

szív

rózsa, frézia, őszibarack

Alapillat

pézsma, vanília, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc