Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fuel For Life Woman - EDP

Márka: Diesel
Diesel For Life Woman virágos-gyümölcsös illata a nőknek. Ez a drága mitikus bájital, amelynek minden cseppje a nőiesség kitüntetése, megszakítja a szívet és veszélyes érzékiséget ad. A virágok,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Diesel For Life Woman virágos-gyümölcsös illata a nőknek. Ez a drága mitikus bájital, amelynek minden cseppje a nőiesség kitüntetése, megszakítja a szívet és veszélyes érzékiséget ad. A virágok, gyümölcsök és fűszerek kombinációja nem hagyja lehűlni.

Az illat 2007-ben indult.

Összetétel

fej

mandarin, rózsabors

szív

jázmin, szerecsendió

Alapillat

vetiver, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc