Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Wonderlust - EDP

Márka: Michael Kors
A Wonderlust illat a kaland, a felfedezés és a romantika vágyát tükrözi. Egy olyan nőt képvisel, aki minden körülmények között önmaga. Magabiztos, bájos és inspirálóan hat  a környezetére. Hagyja… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Wonderlust illat a kaland, a felfedezés és a romantika vágyát tükrözi. Egy olyan nőt képvisel, aki minden körülmények között önmaga. Magabiztos, bájos és inspirálóan hat  a környezetére. Hagyja magát elvarázsolni ezzel a virágos-gyümölcsös illattal.

Az illat 2016-ban került a piacra.

Összetétel

fej

bergamott, mandula tej, bors

szív

szegfű,  napraforgó

Alapillat

szantálfa, benzoin

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc