Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Higher - EDT

Márka: Dior
Természetes, friss, frissítő, könnyű. Bírósági lényeg az önmegvalósításhoz. Határok nélküli városi környezetben született. A Felsõbb Férfi új férfiasságot jelent. Pozitív és határozott, olyan világot… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Természetes, friss, frissítő, könnyű. Bírósági lényeg az önmegvalósításhoz. Határok nélküli városi környezetben született. A Felsõbb Férfi új férfiasságot jelent. Pozitív és határozott, olyan világot teremtve, ahol minden érzés lehetséges. A palack egy sokemeletes épület minden modernitással és geometriai egyszerű alakzatokkal.

Az illatot 2001-ben indították el.

Összetétel

fej

körte, bazsalikom, fagyasztott citrom

szív

Hűvös fűszer, rozmaring, ciprus

Alapillat

pézsma, körtefa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc