Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pure Poison - EDP

Márka: Dior
Már húsz évvel az örök provokátor Dior felajánlotta a világot az ő csodálatos „méreg” - Poison illat, tisztelt és megátkozta egyidejűleg. Idővel bebizonyosodott, hogy alkímiai anyag „méreg” működik a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Már húsz évvel az örök provokátor Dior felajánlotta a világot az ő csodálatos „méreg” - Poison illat, tisztelt és megátkozta egyidejűleg. Idővel bebizonyosodott, hogy alkímiai anyag „méreg” működik a 21. században, egy új generációs nők, akik szeretnék, hogy az álom a lábad a földön. Most szánják kísértés formájában Pure Poison. Abszolút szerint lelkét három híres francia művész készítette az illat a szenvedély és az ártatlanság.

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, narancsvirág

szív

jázmin, gardénia

Alapillat

szantálfa, fehér ámbra, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc