Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Golden Delicious - EDP

Márka: DKNY
Golden Delicious egy elegáns, hívogató, érzéki és meleg illat nőknek. A ragyogó modernitás ellentétben áll a csillogó virágos tónusokkal és a fával. Golden Delicious ünnepli a lédús alma ízletes és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Golden Delicious egy elegáns, hívogató, érzéki és meleg illat nőknek. A ragyogó modernitás ellentétben áll a csillogó virágos tónusokkal és a fával. Golden Delicious ünnepli a lédús alma ízletes és csodálatos ízét, melyet narancs és szilva virágai kísérnek.  A virágos szívillatban rejtőzik a fehér orchidea, gyöngyvirág és liliom. Az alapillatban kibontakoznak a pézsma tónusai és a fa keverékek.

Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

narancsfa virág, piros alma, szilva

szív

rózsa, gyöngyvirág , orchidea, liliom

Alapillat

teak fa, szantálfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc