Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Be Delicious - EDP

Márka: DKNY
Egy illat, amelynek keletkezését a nagyvárosi életstílus és a nagyváros adta lehetőségek ihlették. Merüljön el a New York-i élet fergetegében. Az első kísértés - az Éva illata, amely megkísérti… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Egy illat, amelynek keletkezését a nagyvárosi életstílus és a nagyváros adta lehetőségek ihlették. Merüljön el a New York-i élet fergetegében. Az első kísértés - az Éva illata, amely megkísérti Ádámot, vágykeltő hatású. Ártatlan, szexi, friss, provokatív, érzéki, barátságos és csábító érzés, amely érintésre ösztönöz. Hagyja magát elcsábítani, és ossza meg másokkal is ezt a felejthetetlen hangulatot. DKNY Be Delicious - felidézi New York izgalmas és energiadús hangulatát. Vágjon bele a nagyváros fergetegébe!

Összetétel

fej

grapefruit, uborka, magnólia

szív

tubarózsa, rózsa, gyöngyvirág, ibolya, alma

Alapillat

fás illatjegyek, fehér ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc