Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dolce - EDP TESZTER

Márka: Dolce & Gabbana
Divatház Dolce & Gabbana bemutatja a 2014 elején, a piac illata Dolce. Dolce egy érzelmi és érzéki utazást Szicília, ami az eredeti és az ihletet a divat duó. Dolce van leírva, mint puha és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Divatház Dolce & Gabbana bemutatja a 2014 elején, a piac illata Dolce. Dolce egy érzelmi és érzéki utazást Szicília, ami az eredeti és az ihletet a divat duó.

Dolce van leírva, mint puha és nőies illat tele fehér virágok. A frissesség virágok együtt neroli virág kinyílik papaya illatú készítmény, amely beáramlik a szív, fehér dominál amarillisz, nárcisz és a liliom. Alapján egy puha kasmír fa, pézsma.

Összetétel

fej

neroli virág papaya

szív

Amaryllis, nárcisz,

Alapillat

pézsma, kasmír fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc