Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Desire Blue - EDT

Márka: Dunhill
A béke és a nyugalom illata. Ez az illat bölcs, elegáns és aktív férfiak számára készült, akik értékelik a belső igazságukat és szellemi értékeiket. Férfiak, akik mélyen gondolkodnak az életről és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A béke és a nyugalom illata. Ez az illat bölcs, elegáns és aktív férfiak számára készült, akik értékelik a belső igazságukat és szellemi értékeiket. Férfiak, akik mélyen gondolkodnak az életről és a világról, és mindig egyensúlyt keresnek lelkük, vágyaik és életük között. Erőjük nem az „izmos férfiasságban”, hanem a férfi egyéniség erejében rejlik.Az illat szinonimái: megkülönböztető, szemlélődő, érzéki és romantikus. A flacon színe a nyugalmat és a belső elégedettség iránti vágyat idézi elő.

Összetétel

fej

bergamot, mandarin,  licsi, lótusz levél

szív

tengeri szél akkord, narancsvirág, rózsafa, fa

Alapillat

ámbra, pézsma, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc