Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eclat D`Arpege - EDP 50 ml + testápoló 100 ml

Márka: Lanvin
Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője.  A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Az Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia - friss, tiszta… Leírás és paraméterek

Leírás

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője.  A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Az Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia - friss, tiszta és örömteli. Már az első pillanatban, amikor megérezzük az Eclat D´Arpege illatát, bódító és örömteli érzés fog el, amely  nem múlik el. Egy varázslatos illat, amely az orgona frissességének és a narancsfa hangsúlyos aromájának különleges egyvelege.

Az illat 2002-ben került piacra.

Összetétel

fej

bazsarózsa, barackvirág, tealevél

szív

pézsma, borostyán, zöld orgona

Alapillat

cédrusfa, napraforgó, narancs

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc