Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

5th Avenue Nights - EDP

Márka: Elizabeth Arden
Az 5th Avenue Nights egy virágos-édes illat az Elizabeth Arden márkától az érett nők számára. Ez az érzéki kompozíció elvarázsolja Önt és környezetét. Legyen jellegzetes és élvezze a virágos kertben… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az 5th Avenue Nights egy virágos-édes illat az Elizabeth Arden márkától az érett nők számára. Ez az érzéki kompozíció elvarázsolja Önt és környezetét. Legyen jellegzetes és élvezze a virágos kertben való sétát, dús fehér csokoládé, pézsma, vanília és fa hangok.

Elindítása illat bemutatott 2008.

Összetétel

fej

frézia, mandarin, fehér rózsa, bergamott

szív

Calla liliom, jázmin írisz, a bazsarózsa, gyöngyvirág

Alapillat

fehér csokoládé, pézsma, vanília, fa hangok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc