Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

White Diamonds - EDT

White Diamonds az  Elizabeth Taylor márkától egy gazdag, romantikus, meleg, virágos-keleti női illat, borostyán árnyalattal. Ez a gyönyörű, jellegzetes és nagyon nőies illat hideg évszakokban is… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

White Diamonds az  Elizabeth Taylor márkától egy gazdag, romantikus, meleg, virágos-keleti női illat, borostyán árnyalattal. Ez a gyönyörű, jellegzetes és nagyon nőies illat hideg évszakokban is felmelegíti Önt.

Összetétel

fej

liliom, neroli, aldehidek, nárcisz, rózsák

szív

jázmin, borostyán, moha

Alapillat

pacsuli, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc