Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Forever Elizabeth - EDP

Márka: Elizabeth Taylor Kód: pER002
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Forever Elizabeth egy romantikus és modern illat Elizabeth Taylor . Az illat kezdetén mandarin, alma és szeder található, a gyümölcs bevezetése pedig tisztán virágos szíve lesz, amely jázmin, rózsák, orchidea, lila és Tiaré virágokból áll. Az illat alapja fás.

Az illat 2002-ben kezdődött.

Összetétel

fej

mandarin, alma, szeder

szív

jázmin, rózsa, orchidea, lila, tiaré virágok

Alapillat

pézsma, fás árnyalatok, borostyán, szantálfa, szegfűszeg

Márka: Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor glamour hollywoodi színésznője, aki 1932. február 27-én Londonban született, olyan női illatokat kínál, amelyek tipikusan női, elegáns, érzéki és mindig tökéletesen öltözött viselője. Elizabeth Taylor illata megkülönböztető és gazdag, mint a híres színésznőé. Csillogó drágaköveket vonzanak a figyelem középpontjába. A parfüm hatására kiemelheti stílusát és egyediségét.

Elizabeth Taylor