Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Glam X - EDP

Parfüm Christina Aguilera keleties virágos és az úgynevezett Glam X. Úgy tervezték, a nők, akik úgy látja a világot tisztán és tudja, kik ők. Tökéletes parfüm nőknek céltudatos. Ez áll az összetett… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Parfüm Christina Aguilera keleties virágos és az úgynevezett Glam X. Úgy tervezték, a nők, akik úgy látja a világot tisztán és tudja, kik ők. Tökéletes parfüm nőknek céltudatos. Ez áll az összetett struktúrák nagyon jellegzetes és egyedi. A felső fogja érezni hangok mandarin, őszibarack, narancsvirág és csillagánizs. Középpontjában húzódik frézia, gyöngyvirág, napraforgó, és a jázmin. A bázis szantálfa, borostyán, pézsma és benzoin.

Érdekes határozottan a palack, amelynek célja az arany és a tarkított virágos motívum. Parfümöt kecses ívek, mint a nők, akik használják ezt a parfümöt.

Fragrance adták 2017-ben.

 

 

Összetétel

fej

mandarin, őszibarack, csillagánizs, narancsvirág

szív

frézia, gyöngyvirág, napraforgó, jázmin

Alapillat

szantálfa, ámbra, pézsma, benzoin

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc