Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

FC Barcelona - EDT

Márka: EP Line
Az egyedi wc-víz minden fiút vagy férfit igazi fickóssá változtat. A cédrus, a pacsuli és a szantálfa érzéki illata a viselőjének ellenállhatatlan karizmáját és báját adja. Az olasz citrom- és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az egyedi wc-víz minden fiút vagy férfit igazi fickóssá változtat.

A cédrus, a pacsuli és a szantálfa érzéki illata a viselőjének ellenállhatatlan karizmáját és báját adja. Az olasz citrom- és rózsaszínpaprika borsos frissességet kölcsönöz a nyári romantika hangjainak. Levendula megnyugtatja a bajba jutott elmét, és békét és bizonyosságot ad viselőjének. A kardamom és a narancsfavirág fűszeres jegesedést alkot a harmonikus szimfónia illattorta.

Összetétel

fej

citrom, rózsaszín bors

szív

levendula, kardamom, narancsvirág

Alapillat

pacsuli, cédrus, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc