Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Beyond Paradise - EDP

Márka: Estée Lauder Kód: pEL001

Leírás

Az Estée Lauder Sensual Being Paradise Estée Lauder hozza létre az optimizmus és a csodák tökéletes világát. Izgalmas keveréke a trópusi nedvességnek, a frissesség fűszeres ízének és a virágzó virágoknak.

Összetétel

fej
kék jácint, narancs virág
szív
orchidea, krepp jázmin, teve, rózsaszín lonc
Alapillat
szilva virágok, Ambrette magok, Zebrano fa, Melaleuca arany kéreg

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Estée Lauder

A New York-i volt, a 1946-os év, Joseph Lauder és felesége Estée megkezdte a termelést a kozmetikumok. A marketing taktika nagyon sikeres volt, mert lehetővé tette az ügyfél, hogy megpróbálja a terméket, mielőtt vásárolni, ami felkeltette a nagy és stabil ügyfélkör. Már 1960-ban, Estée Lauder nemzetközi vállalatok. Gyűjtött díjak világszerte. Négy évvel később, a vállalat bevezette a parfüm Aramis For Live. Ők továbbra is bővíteni, így az átlagos uralom kozmetikai piacon, mert megfelel az igényeinek a nők és férfiak egyaránt kozmetikumok és a magával ragadó illatok.

További információt a ikon, akkor olvassa el a mi magazin .

...több
Estée Lauder
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc