Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Modern Muse - EDP

Márka: Estée Lauder
Modern Muse származó Estee Lauder mutatja független és magabiztos nő a mai, aki biztos a maga és stílust mutatja magát. Parfüm Harry Fremont megpróbálta kifejezni a kettősség a két fontos illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Modern Muse származó Estee Lauder mutatja független és magabiztos nő a mai, aki biztos a maga és stílust mutatja magát. Parfüm Harry Fremont megpróbálta kifejezni a kettősség a két fontos illat jegyzetek - jázmin, ami szimbolizálja a nőiesség és elegáns fa ami erőt.
Modell Arizona Muse az arc a kampány csak a szag.

Az illat-ben indult 2013-ban.

Összetétel

fej

mandarin

szív

jázmin, lonc, rózsa szirmok, liliom, tubarózsa

Alapillat

vanília, pézsma, pacsuli, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc