Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sensuous - EDP

Márka: Estée Lauder
Estée Lauder Sensuous - egy édes, virágos-gyümölcsös illat nőknek. A virágos jegyek jázminnal, magnóliával és liliommal nyitnak. A szívben ámbra és fás jegyek kaptak helyet, az alapot a méz, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Estée Lauder Sensuous - egy édes, virágos-gyümölcsös illat nőknek. A virágos jegyek jázminnal, magnóliával és liliommal nyitnak. A szívben ámbra és fás jegyek kaptak helyet, az alapot a méz, a mandarin, a bors és a szantálfa biztosítja. Egy különleges, érzéki illat.

Az illat 2008-ban került piacra.

Összetétel

fej

liliom, magnólia, jázmin

szív

ámbra, fás jegyek

Alapillat

méz, mandarin, bors, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc