Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Extatic - mini EDP

Márka: Balmain
Első benyomás? Torrent tiszta fény. Eksztatikus flash vibráló harmóniák szőtt kristály rózsa, körte és a napraforgó. A szív bontakozik érzéki aromája orchidea, jázmin és írisz. Hangsúlyozza a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Első benyomás? Torrent tiszta fény. Eksztatikus flash vibráló harmóniák szőtt kristály rózsa, körte és a napraforgó. A szív bontakozik érzéki aromája orchidea, jázmin és írisz. Hangsúlyozza a kifinomult illata kasmír fa alap, bársonyos tapintású bőr maximális elegancia.

A palack, mint Balmain divat kollekció, klasszikus, mégis merész. Ő hozta létre designer Olivier Rousteing márka és az öltözködési, hogy a márka - arany és fekete. Ez egy strukturált sziluettje, hangsúlyt fektetve a váll és készül a finomított anyagok. Ez egy ügyes fúziója párizsi eleganciát és rock szellem kifinomult részletek. Minta lánc anyagok a dobozban utal az egyik a klasszikus Balmain kabátok.

Összetétel

fej

körte, napraforgó, rózsa

szív

jázmin, írisz, orchidea

Alapillat

bőr, kasmír fa, szantálfa, Amyris

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc