Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fahrenheit - after shave

Márka: Dior
Parfüm olyan férfinak, aki felfedezte a belső harmóniáját, az igazságát, amely megnyitja a világ kapuját, saját érzelmeivel és a szellem hatalmával gazdagodva. A paradoxonokkal teli illat -… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Parfüm olyan férfinak, aki felfedezte a belső harmóniáját, az igazságát, amely megnyitja a világ kapuját, saját érzelmeivel és a szellem hatalmával gazdagodva. A paradoxonokkal teli illat - ugyanakkor forró, de jeges, törékeny, mégis erős, férfias és gyenéd egyszerre.
A flakonja nagyon ellentétes: a fekete - az éjszakai tengert és az égboltot, a vörös tűz - a forróságot, és a lenyugvó napot jelképezi.

Az illat 1988-ban került a piacra.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, levendula,  galagonya virág

szív

méhviasz, borostyán, ibolya virág

Alapillat

szantálfa, cédrusfa, bőr

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc