Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fan Di Fendi Pour Homme Acqua - EDT

Márka: Fendi
A Fendi Pour Homme Acqua Fendi illata friss, mediterrán hangokkal. Először az olasz bergamottot, a citromot és a levendulát fogja érezni. Aromás szíve ötvözi a zsályát és a bazsalikomot fűszerekkel,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Fendi Pour Homme Acqua Fendi illata friss, mediterrán hangokkal. Először az olasz bergamottot, a citromot és a levendulát fogja érezni. Aromás szíve ötvözi a zsályát és a bazsalikomot fűszerekkel, mint a rózsaszín paprika és kardamom. A fa alapja cédrus, bőr és pézsma. Az illatot Francois Demachy készítette Delphine Lebeau-Krowiak és Benoist Lapouza együttműködésével.

Összetétel

fej

bergamott, olasz citrom, levendula, tengeri tónusok

szív

zsálya, bazsalikom, rózsabors, kardamom

Alapillat

cédrus, pézsma, bőr

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc