Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fleur de Parfum - EDP 75 ml + testápoló tej 100 ml + EDP 5 ml

Márka: Chloé
Chloe Fleur de Parfum egy virágos, érzéki női illat a Chloé márkától . A Chloé parfüm vízből származik, amelyet 2008-ban mutattak be.  Kényeztesse magát a bergamot, grapefruit és verbéna illataival.… Leírás és paraméterek

Leírás

Chloe Fleur de Parfum egy virágos, érzéki női illat a Chloé márkától . A Chloé parfüm vízből származik, amelyet 2008-ban mutattak be.  Kényeztesse magát a bergamot, grapefruit és verbéna illataival. A szívillata virágos-gyümölcsös , és végül az alapillatot a  fehér pézsma, cédrusfa és a rizs zárja.

Összetétel

fej

grapefruit, bergamot, verbéna

szív

barack, fekete ribizli, cseresznyevirág, rózsa

Alapillat

fehér pézsma, cédrusfa, rizs

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc