Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Gabriela Sabatini - EDT

Virágos-fás illat Gabriela Sabatini-től. A nő, aki ezt az illatot viseli minden pillanatban egyedi, vonzó és magabiztos. Tapasztalja meg Ön is ezt a különleges illatot, amely az ellenállhatatlan… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Virágos-fás illat Gabriela Sabatini-től. A nő, aki ezt az illatot viseli minden pillanatban egyedi, vonzó és magabiztos. Tapasztalja meg Ön is ezt a különleges illatot, amely az ellenállhatatlan nőiességet jelképezi.

Az illat 1989-ben került a piacra.

Összetétel

fej

aldehidek, gyümölcsös jegyek, bergamot, citrom

szív

méz, narancsvirág, jázmin, napraforgó, liliom, rózsa

Alapillat

szantálfa, tonkabab, pézsma, pacsuli, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc