Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Girl Belle - EDT

Márka: Guess
Kölnivíz lány Belle márkától Guess egy virágos-gyümölcsös illat, a lányok és nők, akik szeretik egyedi illat. Elején bujkál hangok pezsgő gombaszedés, szívében ibolya, jázmin és a bazsarózsa és végül… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Kölnivíz lány Belle márkától Guess egy virágos-gyümölcsös illat, a lányok és nők, akik szeretik egyedi illat. Elején bujkál hangok pezsgő gombaszedés, szívében ibolya, jázmin és a bazsarózsa és végül határozott az illata vanília, pézsma és szantálfa.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

bogyók, pezsgő

szív

ibolya, jázmin, bazsarózsa

Alapillat

vanília, pézsma, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc