Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Girl - EDT

Márka: Guess
Guess Girl  egy csábító illat, amelyet   kortárs női divat ihletett. Csodálatos görbék jellegzetes retro macska szemek. A Guess lány figyelmen kívűl hagyhatatlan és ellenállhatatlan.  Guess Girl  egy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Guess Girl  egy csábító illat, amelyet   kortárs női divat ihletett. Csodálatos görbék jellegzetes retro macska szemek. A Guess lány figyelmen kívűl hagyhatatlan és ellenállhatatlan.  Guess Girl  egy friss, gyümölcsös-virágos illat, amelynek köszönhetően mindenki megfordul Ön  után.. A csomagolása játékosan nőies, egy édes rózsaszín kivitelben. Gyengéd rózsaszín doboz rózsaszín szalaggal díszített, amely a teljes csomagolás köré van tekerve, így létrehozva a "G" betűt.  A dobozban egy egyedi üveg van elrejtve, amely megtestesíti a görbe múzsája.
Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

bergamot, dinnye, málna

szív

akác, liliom, orchidea

Alapillat

vanília, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc