Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dahlia Divin - EDT

Márka: Givenchy
A Givenchy Dahlia Divin egy nem mindennapi, virágos-gyümölcsös illat olyan hölgyeknek, akik szeretik a dinamikus és titokzatos illatokat. A fejben a narancsvirág, a fekete ribizli és az őszibarack… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Givenchy Dahlia Divin egy nem mindennapi, virágos-gyümölcsös illat olyan hölgyeknek, akik szeretik a dinamikus és titokzatos illatokat. A fejben a narancsvirág, a fekete ribizli és az őszibarack jeleskedik, majd a rózsa és a jázmin alkotta szív lép színre, melyet a pacsuli, a vanília, a pézsma és a szantálfa egyvelege tesz tökéletessé.

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej
narancs, fekete ribizli, őszibarack
szív

jázmin, rózsa

Alapillat
pacsuli, vanília, pézsma, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc