Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Gentlemen Only - EDT

Márka: Givenchy
A Gentlemen Only a Givenchy márkától  egy fás, keleti férfi illat.  A fejillata nyírleveleket, szerecsendiót, rózsaszín borsot és mandarint rejt magába. A szívillatban érezhető a vetiver,  pacsuli és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Gentlemen Only a Givenchy márkától  egy fás, keleti férfi illat.  A fejillata nyírleveleket, szerecsendiót, rózsaszín borsot és mandarint rejt magába. A szívillatban érezhető a vetiver,  pacsuli és a cédrusfa, és végül a kompozíciót a cédrusfa, tömjén és pézsma kombinációja zárja.

 

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

nyírfalevél, szerecsendió, szegfűbors, mandarin

szív

vetiver, pacsuli, cédrus

Alapillat

tömjén, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc